Geotechnisch onderzoek vanaf het water

Van der Straaten Geotechniek mag zich met recht een specialist noemen voor wat betreft het uitvoeren van bodemonderzoek vanaf het water. Werken op het water en met name het uitvoeren van bodemonderzoek daarop vereist de nodige kennis en vooral liefde voor het water, wij van Van der Straaten Geotechniek hebben als Zeeuwen naast bloed ook het nodige water in onze aderen.

Spoelsonderingen tot diep in de Boomse Klei voor een tunnel of het nemen van sonderingen tot 60 m1 door steenlagen voor een nieuwe zeesluis, we hebben het allemaal al eens gedaan. Onze kennis van water en het sonderen is de garantie voor een succesvolle uitvoering van uw project.

Van Vlaamse kust tot Duitse Bocht, IJsselmeer, Schelde, IJssel of Zeeuwse wateren, getijde of geen getijde we komen er aan en brengen de nodige geotechnische kennis naar boven die u verlangt.

Materieel

Door ons grote scala aan varend materieel is er voor ieder project en water het juiste stuk voor handen. Onze specialisten werken op alle mogelijke terreinen op het land, tussen water en land en vanaf het water. Zelfs op de moeilijkst bereikbare plekken door onze inventiviteit en creativiteit in combinatie met ons ruime scala aan materieel en personeel. “Kan niet bestaat niet” !

Ontwerp & Engineering

Van bodemonderzoek naar ontwerp. Wij zijn een technisch aannemer met een passie voor civiel, een specialist in denken en doen. Met onze praktische ervaring van realisatie en de aanwezige kennis van construeren en constructies zijn wij úw engineering partner voor ieder civiel of geotechnisch vraagstuk.

Onze specialisten staan voor u klaar!

Afdeling geotechniek

+31 (0) 113 38 25 10

Stuur een e-mail

Offerte aanvragen

Wilt u een offerte aanvragen? Vul onderstaand formulier in of stuur uw aanvraag naar geotechniek@vd-straaten.nl.

Adres locatie(Vereist)
Soort sondering
Aanvullende werkzaamheden
Materieel
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 32 MB.