ISO 9001

Als professionele partner voldoen ons managementsysteem en de bedrijfsprocessen van onze specialismen aan alle kwaliteitsnormen. Net als in onze oplossingen streven wij naar de beste werkwijze van processen voor u als tevreden klant.

ISO 14001

Wij zetten ons als organisatie in voor duurzaamheid en milieubescherming. Dit internationaal erkende certificaat is een bevestiging van onze inzet voor het verbeteren van milieuprestaties en het effectief beheersen van milieurisico’s

NEN-EN 1090-2

Wij vervaardigen onze staal- en aluminium constructies volgens de wettelijke Europese kwaliteitsnormen.

ISO 3834-2

Voor het realiseren van projecten voeren wij laswerkzaamheden uit. Ons lassysteem borgt alle gestelde kwaliteitseisen voor het ISO 3824-2 certificaat.

VCA**

Ons werk is niet altijd zonder risico. Maar veiligheid staat voorop. Zowel voor ons team als voor onze klanten en partners. U kunt erop vertrouwen dat onze werkwijze voldoet aan alle gestelde veiligheidsnormen voor het VCA** certificaat.

CO2 prestatieladder

Met veel passie dragen wij zorg voor onze klanten, medewerkers en het milieu. Wij zijn oprecht betrokken bij een duurzame wereld. Van der Straaten beschikt over een certificaat voor niveau 3 van de CO2 prestatieladder. Elk jaar leggen wij onze doelstellingen en reductiemaatregelen vast in ons Energiemanagement Programma. De voortgang van onze CO2 reductie rapporteren wij jaarlijks.

Klik hier voor alle documenten inzake CO2 prestatieladder.

Safety CULTURE Ladder

Veilig werken is een van de speerpunten in ons dagelijks werk. In september 2021 behaalden wij trede 3 van de Safety Culture Ladder, ook wel ‘Veiligheidsladder” genoemd. Dit is een instrument om veiligheidsbewustzijn, houding en gedrag in organisaties te meten. Met de nadruk op de veiligheidscultuur.

FSC®

Naast het reduceren van CO2 voor het milieu zijn wij duurzaam vanaf de start van een project. In overleg met de klant leveren wij FSC®-gecertificeerde houtproducten die wij verder verwerken.

CKB

Onze Infra-afdeling voldoen aan alle gestelde kwaliteitsnormen volgens de Certificatieregeling Kabelinfrastructuur en Buizenlegbedrijven (CKB). Dit is een certificaat voor kabelleg- en buizenlegbedrijven die werkzaam zijn in de aardgas-, drinkwater-, warmtedistributie-, energie- en informatiesector.

Eén of meerdere certificaten van Van der Straaten opvragen? Neem contact met ons op.