Dagelijks komt bij ons een breed scala aan vraagstukken binnen. Met een enthousiast team denken wij in oplossingen. Ons veldwerk bestaat voor het grootste deel uit het nemen van sonderingen en boringen zowel op het land als op het water. Ook laboratoriumonderzoek en monitoring van grondwaterstanden, trillingen en zettingen behoren tot onze expertise. Onze opdrachtgevers zijn particulieren, overheden en bedrijven. De gegevens van het bodemonderzoek worden door onze ingenieurs op verzoek uitgewerkt tot praktische adviezen voor bijvoorbeeld een juiste fundering, bouwkuip of ander geotechnisch advies.

LAnd en water

Al meer dan 50 jaar verrichten wij bodemonderzoek op het land én water, van aanbouw tot zeesluis. Hiertoe combineren wij onze kennis, vaardigheden en materieel. Voor de meest uitdagende werken geven wij u op basis van de omstandigheden een advies hoe wij de zaken voor u kunnen aanpakken. Zo krijgt u de meest voordelige aanpak met het optimale resultaat.

Op land, maar zeker ook op de grens van land en water is ons werkterrein. Hier voelen wij ons thuis, daag ons uit!

Geotechnisch advies & Engineering

Van bodemonderzoek naar ontwerp. Wij zijn een technisch aannemer met een passie voor civiel, een specialist in denken en doen. Met onze praktische ervaring van realisatie en de aanwezige kennis van construeren en constructies zijn wij úw engineering partner voor ieder civiel of geotechnisch vraagstuk.

Onze specialisten staan voor u klaar!

Offerte Aanvragen

Adres locatie(Vereist)
Soort sondering
Aanvullende werkzaamheden
Materieel
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 32 MB.