Maatwerk van klein tot groot

Van leuningwerk tot een complete brug. Door onze brede kennis en ervaring zijn we in staat constructies te maken voor verschillende toepassingen en sectoren.

Maatwerk is echt maatwerk bij Van der Straaten. Een individueel advies voor uw vraagstuk waarbij we altijd op zoek gaan naar de meest inventieve oplossing. Het resultaat? Kwaliteit voor een goede prijs. Wij kunnen u van A tot Z ontzorgen, maar zijn ook flexibel om later in het proces in te stappen. Naast het leveren van maatwerk zijn we ook in staat om serieproductie uit te voeren.

 

Materialen en lasmethodes

Ons werk gaat verder dan alleen constructies in aluminium, RVS en staal. Ook materialen als hout en kunststof zijn bekend terrein. Verschillende materialen vragen om verschillende lasmethodes en lasmaterialen. Het is mogelijk om uw constructie te lassen met de methodes TIG, MIG-MAG of BMBE (elektrode).

Het lassen van hoogsterktestaal wordt gedaan door gecontroleerd opwarmen en afkoelen van de materialen. Voor het uitvoeren van deze werkzaamheden beschikken wij over onder andere de certificaten EN1090-2 tot executieklasse 3 en ISO 3834-2.

Klik hier voor onze certificeringen.

Mogelijkheden

Door de jarenlange ervaring en expertise op het gebied van engineering, snijwerk,  las- en constructiewerk zijn we in staat om constructiewerk voor verschillende toepassingen en sectoren.

In het onderstaande menu vindt u een greep uit de mogelijkheden. Staat uw branche of hetgeen dat u zoekt hier niet tussen? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden!

vakwerk door vakmensen

Naast ons kantoor en eigen loskade in Hansweert beschikken wij over een compleet ingerichte werkplaats. De werkplaats is voorzien van moderne opspantafels voor het snel en nauwkeurig werken. De ruim opgezette werkplaats is voorzien van zware bovenloop kranen waardoor we volledig is eigen beheer groot en zwaar constructiewerk uit kunnen voeren.

De goede facilitaire voorzieningen en gereedschappen zorgen ervoor dat de gedreven vakmensen op de werkvloer de kwaliteit kunnen halen die u wenst.

“Gaat niet, bestaat niet”

Het team bestaat uit een goede mix van jong en ervaren. De aanpakkersmentaliteit van honderd jaar geleden is nog steeds zichtbaar.

 

OFFERTE AANVRAGEN

Neem contact met ons op voor uw vraagstuk.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.